Selecteer een pagina

Overkapping met berging

Overkapping met berging

De overkappingen van Van Feij (zie hiervoor: Overkappingen) kunnen uitgebreid worden met een berging. Heeft u een hobby of sport die veel ruimte inneemt, of klust u graag? Dan heeft u vast wel eens nagedacht over een overkapping met berging.  De berging is ideaal als extra opslagplaats en in de overkapping vindt u een heerlijke plek voor uzelf.

De grootte van de berging en overkapping en de indeling van de gebouwen kunnen we samen met u bepalen. Daarbij kijken we naar uw wensen voor het op maat gemaakte bouwwerk. Het doel van uw berging bepaalt natuurlijk grotendeels het ontwerp van uw overkapping met berging. Zo ontstaat door goede samenwerking het ontwerp voor uw ideale  bijgebouw.

Ervaring leert dat de berging voor allerlei verschillende doelen wordt ingezet, er is niet één gangbaar formaat of ontwerp overkapping met berging. De inzet van de berging varieert van opslagplaats voor tuinmeubelen en buitenspeelgoed, tot atelier of hobbywerkplaats. De berging biedt voldoende ruimte voor attributen van uw sport, bijvoorbeeld uw racefiets, golftas of surfspullen. Afhankelijk van de grootte kunt u de overkapping met berging  gebruiken als loungehoek buitenshuis. Lekker buiten zitten. Kortom, voldoende mogelijkheden voor uw overkapping met berging, welk doel u ook in gedachten heeft.

[projects category=”106″ per_row=”4″ lightbox_gallery=”projects” lightbox_popup=”false”][clear]