Selecteer een pagina

SCHUREN EN BIJGEBOUWEN

Van Feij is gespecialiseerd in het bouwen van diverse soorten schuren en bijgebouwen. Een houten schuur is sfeervol en biedt alle ruimte die u extra nodig heeft bij uw woning. Een bijgebouw is een heerlijke plek om visite te ontvangen en te dineren. Ook is het geschikt als werkplek of loungehoek. Heeft u vaak logees, dan kunt u in het bijgebouw een royale slaapkamer inrichten. Wakker worden met uitzicht op de tuin, dat geeft een vakantiegevoel!

Het gebouw kan ingericht worden naar uw smaak. Maak het gezellig met een open haard geplaatst door Van Feij, een loungebank en wat zachte kussens. Of breid het gebouw uit met een buitenkeuken van Van Feij zodat u buitenshuis kunt koken en dineren. Ook met minder mooi weer ervaart u het vakantiegevoel van het buitenleven in uw houten bijgebouw.

De houten schuur wordt tevens op maat gemaakt en aangepast naar uw specifieke wensen en behoeften. Een schuur waar u uw auto’s wilt stallen vraagt natuurlijk om een ander ontwerp dan een schuur waarin wordt geklust of gewerkt. We bepalen in samenspraak het ontwerp en de uitvoering van de houten schuur. Bekijk in de galerij de schuren en bijgebouwen die eerder door Van Feij zijn gerealiseerd.