Selecteer een pagina

Veranda’s

Van Feij levert vakmanschap. Bent u opzoek naar een maatwerk veranda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Feij ontwerpt en realiseert op vakkundige wijze robuuste houten veranda’s en andere houten gebouwen. De houtkeuze voor een veranda valt voor ons vaak op eiken gebinten, een materiaal dat wij graag gebruiken voor buitengebouwen.

De veranda biedt u een heerlijke overdekte plek buiten. Richt de veranda in met een gezellige tuinset, die u ook kunt laten ontwerpen door Van Feij. Zo is de zithoek compleet! Onder het gezellige houten dak geniet u van een goed boek of het gezelschap van vrienden of familie. Of u geniet simpelweg van het feit dat u lekker buiten kunt zitten. Wat dacht u van ontspannen buiten eten met uw vrienden of familie. U hoeft zich geen zorgen te maken over een klein buitje, want u zit overdekt. In de zomer heeft u wat extra schaduw en op koudere dagen kunt u, dicht tegen het huis, toch nog buiten zitten. Lekker opwarmen met een heerlijke kop thee of koffie.

Behalve dat de veranda voor uzelf en uw gezelschap is heel fijn is, is het ook handig dat uw tuinmeubelen, het speelgoed van kinderen, de barbecue en wat er nog meer in uw tuin staat, overdekt opgeslagen staan. Zo worden deze beschermd tegen invloeden van het weer. De veranda wordt ontworpen met uw wensen als input: er is heel veel mogelijk. De grootte en indeling van de veranda kunt u samen met ons bepalen. Leg uw ideeën eens aan ons voor, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn om uw ideale veranda te realiseren.

Een veranda bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in uw tuin. Het oog wil natuurlijk ook wat!  Weet u nog niet precies wat u wilt, of bent u nog op zoek naar inspiratie? Bekijk in de fotogalerij de eerder gerealiseerde veranda’s van Van Feij.