Bijproducten en bevestigingsmateriaal

Bij Van Feij bent u verzekerd van goede service. Wij bieden niet alleen houtproducten aan, maar hebben ook een groot assortiment bijproducten en bevestigingsmateriaal. Gaat u zelf binnenkort klussen? Voor schroeven, bouten, houtverbindingen en nog meer bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Zo bent u in één keer voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw bouwproject.

Ook bieden wij gezaagde houten planken en balken aan. Deze bieden wij in diverse houtsoorten aan, waaronder eikenhout. Eiken planken en balken zijn veelgevraagde producten bij Van Feij. Wat u ook wilt klussen, met producten van Van Feij zit u goed.

Zoals u wellicht heeft gelezen op onze website, verzorgen wij ook deuren en poorten. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Daarbij kunnen klanten kiezen wat voor soort (nostalgisch) beslag zij willen bij hun houten deur. In ons assortiment zijn onder andere gietijzeren deurklinken te vinden, die wij ook los verkopen. Ook hebben we diverse soorten beslag, bijvoorbeeld voor keukenkastjes of kledingkasten. Deze bieden wij aan in onder andere authentiek gietijzer. Met beslag doelen we niet alleen op deurklinken, maar ook knoppen, scharnieren en andere soorten grepen.

Het is prachtig om hout te combineren met dit soort materialen. Het onderbreekt de kleur van het hout en draagt bij aan de sfeer, de gezellige nostalgische sfeer die houten producten ook met zich meedragen. Het gaat niet alleen om het product als geheel, maar ook om de details! Het beslag van een deur, kastje of ander meubel kan precies de finishing touch zijn die u zoekt.

Bekijk op deze pagina het assortiment bijproducten en bevestigingsmaterialen van Van Feij. Het assortiment verandert zo nu en dan. Neem contact met ons op voor actuele informatie over beschikbaarheid en voorraad van producten. Kunt u niet kiezen? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van uitgebreid advies. We doen het graag voor u!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + negen =