Selecteer een pagina

Bouwpakketten

Bouwpakketten

Vanuit jarenlange ervaring en omgang met klanten heeft Van Feij een lijn ontwikkeld met zogenaamde ‘prefab’ houten terrasoverkappingen, schuren, veranda’s en andere vormen van bijgebouwen. Het gaat hierbij om pakketten die u eenvoudig zelf kunt plaatsen. Het bouwwerk wordt in onze werkplaats voorbereid. Iedere paal, balk en wand heeft zijn eigen maat en wordt op ambachtelijke wijze ingemeten in het bouwwerk. Dit maakt iedere overkapping uniek.

Van Feij verbindt de palen en liggers met de schoren, de steunbalken. Om het bouwen van de overkapping te vergemakkelijken worden metalen ankers gebruikt, als verbinding tussen verschillende balken. De ankers zijn gegalvaniseerd. Dat wil zeggen dat het metaal is bewerkt met een laagje zink om roesten te voorkomen: kwaliteit gegarandeerd.

De bouwpakketten worden gemaakt van fijnbezaagd Douglas-eikenhout, dat van zichzelf een rustieke uitstraling heeft.  Dit hout heeft als bijkomend voordeel dat het van nature duurzaam en onderhoudsvrij is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw bouwwerk en heeft u meer tijd om te genieten.

Van Feij geeft bij het bouwpakket niet alleen een papieren handleiding maar ook een mondelinge toelichting over de inhoud en de werkwijze voor het pakket. Al uw vragen kunnen dan worden beantwoord. Plaatsing door Van Feij is natuurlijk ook mogelijk, mocht u daar behoefte aan hebben. Een bouwpakket van Van Feij garandeert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bekijk de foto’s van onze prefab overkappingen, veranda’s en bijgebouwen.

[maxgallery name=”bouwpakketten”]