Selecteer een pagina

Buitenkeukens

Toon uw kunsten als chef-kok of chef barbecue met een complete buitenkeuken van Van Feij. Heerlijk buiten genieten van het samen koken en dineren. Van Feij biedt luxueuze uit hout vervaardigde buitenkeukens aan die voorzien zijn van alle gemakken. Een ruime grillplaat, een breed aanrechtblad en ruimte voor alle schalen en borden. Zo heeft u alles bij de hand voor een culinaire beleving met familie en vrienden.

De buitenkeukens worden vervaardigd uit tijdloos eikenhout. Het hout draagt bij aan een warme, gezellige sfeer, die buiten eten of barbecueën vaak met zich meedraagt.
Voor het aanrechtblad kan ander materiaal gekozen worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooi donker granieten blad. De details van een buitenkeuken maken het plaatje compleet, zoals te zien is in ons portfolio. De aluminium en zwartgekleurde details van het kookgedeelte steken mooi af tegen het hout.

Van Feij kan ook het complete pakket aanbieden, zoals een aangebouwde overkapping aan huis met buitenkeuken in dezelfde stijl. Beide bouwwerken worden op maat gemaakt en samen zorgen ze voor een compleet plaatje. Bij uw gezelschap zal dit zeker een goede indruk achterlaten. De buitenkeuken kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.
Ook in een aanbouw kan een buitenkeuken geplaatst worden. In het geval van een veranda of overkapping is een mobiele keuken, een keuken op wielen, een uitkomst.

Ieder seizoen biedt mogelijkheden voor een buitenkeuken. Er zijn mobiele buitenkeukens, dat wil zeggen een buitenkeuken die gemakkelijk te verplaatsen is doordat deze op wielen is geplaatst. U kunt de keuken zo van buiten naar binnen verschuiven en in ieder seizoen genieten van een diner in de tuin (of natuurlijk onder een overkapping).
In de fotogalerij zijn buitenkeukens te zien die behalve een ingebouwde grill en gaspit, ook ingebouwd sanitair hebben. Van alle gemakken voorzien: zelfs voor stromend water hoeft u niet naar binnen!

[maxgallery id=”2833″] [maxgallery name=”eikenhouten-buitenkeukens”]