Selecteer een pagina

Buitenmeubels

Buitenmeubels

Voor sfeervolle, robuuste houten buitenmeubels bent u bij Van Feij aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte buitenmeubelen van massief hout. Maatwerkproducten genieten de voorkeur voor velen. U kunt zelf meedenken over het ontwerp van uw tuinset, om zo een unieke tuinset te ontwikkelen. Zo heeft u iets, wat niemand heeft!

Voor de meubelen worden onder andere steigerhout en eikenhout gebruikt. Ook andere houtsoorten zijn mogelijk, afhankelijk van de wensen die u heeft.

[divider]

Bekijk de foto’s voor diverse voorbeelden van echte Van Feij buitenmeubelen.

Kies uw perfecte match!

[projects category=”31″ per_row=”4″ lightbox_gallery=”projects” lightbox_popup=”false”][clear] [divider]

Zitten

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft zitmeubilair. Dit varieert van hele strakke, vierkante krukken tot lage, grove  leunstoelen. In ons portfolio zijn onder andere krukken, banken en houten stoelen te zien. Ook is het mogelijk om materialen te combineren of zitmeubilair te combineren met tafels of een open haard.

Tafels

Ook op het gebied van tafels zijn diverse opties mogelijk. Hoge lange tafels om met grote groepen aan te dineren, of juist een kleine lage tafel bij een set met lage banken. Er kan gevarieerd worden met kleur, houtsoort en mate van bewerking van het hout. Een likje verf geeft een bijzettafel een heel andere uitstraling dan een picknicktafel die gemaakt is van grover, onbewerkt hout. Zo kan de meubel helemaal aangepast worden naar uw wensen en smaak.

Vuurhaarden

Om de tuinset compleet te maken is een haard de perfecte aanvulling. Een knapperig, warm haardvuurtje om lange avonden van te genieten met goed gezelschap.  Van Feij vervaardigt onder andere mooie tafels waarin in het midden van de tafel een vuurtje gestookt kan worden. Maar ook losse haarden zijn te zien in ons portfolio.