Selecteer een pagina

Overkappingen

Overkappingen

Bij Van Feij kunt u terecht voor het ontwerp en de realisatie van houten overkappingen. Op ambachtelijke wijze worden deze houten bijgebouwen vervaardigd uit bijvoorbeeld eiken gebinten. Een echte Van Feij overkapping  kan volledig worden ingericht en afgewerkt naar uw wensen. Tijdens een afspraak bekijken we samen de mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Met een overkapping kunt u alle kanten op. Creëer een extra zithoek in de tuin die wat schaduw biedt in de warme zomers. Ontspan in een lekkere luie stoel en geniet van de koelte onder de overkapping. Maar natuurlijk is een overkapping ook heerlijk op koudere dagen. Richt de overkapping gezellig in met een tuinset, zodat u ook in de lente of het begin van de herfst nog lekker buiten kunt zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken met twijfelachtig weer: de barbecue kan gewoon doorgaan met een ruime overkapping van Van Feij. Daarna heerlijk de avond afsluiten met een wijntje in de tuin, of opwarmen met een lekkere kop chocolademelk. Wat een fijn vooruitzicht!

De overkappingen die gemaakt worden door Van Feij zijn van hoge kwaliteit. Het robuuste hout voelt stevig en degelijk aan. Bij Van Feij draait het om vakmanschap: de kennis en kunde op het gebied van hout en de realisatie van producten is groot. Zo bent u verzekerd van een prima overkapping met gegarandeerde kwaliteit.

Wist u dat het dak van de veranda zelfs aangepast wordt naar wens? Vaak wordt gekozen voor een licht schuin lopend dak, maar ook een plat dak is mogelijk. De bedekking van het dak staat ook niet van te voren vast, maar wordt aangepast naar wat het beste past bij uw woning en de omgeving.  Kies voor een likje verf of laat klimop groeien langs de staanders van de veranda. Bekijk in ons portfolio de verschillende voorbeelden van veranda’s die eerder gerealiseerd zijn door Van Feij.

[projects category=”27″ per_row=”4″ lightbox_gallery=”projects” lightbox_popup=”false”][clear]