Selecteer een pagina

Wat de meubelmakers maken

Op zoek naar mooie meubels of een nieuwe vloer? Dan bent u bij Van Feij op de goede plek. Wij leveren diverse soorten houten meubels, vloeren en ander interieurwerk op maat. Voor iedere kamer wat moois: keukenstoelen, een zithoek, een stapelbed of kastjes. Ook de vloer leggen wij graag voor u.

Onze specialisatie

N

Van Feij meubelen worden gemaakt van massief hout, bijvoorbeeld de banken. Of een hoge tafel van eikenhout voor in de woonkamer, studeerkamer of de keuken. Onze tafels zijn in diverse lengtes beschikbaar, zo kunt u ook met een groot gezelschap dineren. Ook kleinere meubels zijn te vinden in ons portfolio, zoals bijzettafeltjes of een nachtkastje. De materialen waarmee we werken voor het interieur zijn natuurlijk diverse soorten hout, indien gewenst gecombineerd met andere materialen.

N

Op het gebied van koken verzorgen wij zowel binnen- als buitenkeukens, met als verschil dat buitenkeukens vaak mobiel zijn en verplaatst kunnen worden. De binnenkeukens die te zien zijn in ons portfolio zijn ruim opgezet en bieden voldoende kastruimte. De kastjes zijn van hout, het aanrechtblad wordt vaak van ander materiaal gemaakt. Het recept voor lekker tafelen begint bij een mooie, complete keuken.

N

Ook kunt u slapen in een Van Feij meubel: in ons portfolio zijn diverse voorbeelden te zien van bedden die wij gerealiseerd hebben. Een daarvan is een originele bedstee die tegen een schuine wand is geplaatst. Of een leuke hoogslaper voor kinderen. Onder de hoogslaper kunnen ze lekker spelen met al het speelgoed dat ook gemakkelijk opgeborgen wordt in houten kastjes. Maar ook voor u zelf zijn er voldoende mogelijkheden: ruimte tweepersoonsbedden of een stijlvol logeerbed op wielen.

Houten meubelen en vloeren zorgen voor een gezellige, warme sfeer in huis. Hout wordt daarom vaak gekozen in de woonkamer en slaapkamer. In ieder huis past massief hout, het is een tijdloos materiaal dat gemakkelijk gecombineerd wordt met andere materialen en meubelen.