Selecteer een pagina

Ontwerp uw houtwerk samen met Van Feij

Van Feij levert maatwerk. En maatwerk en ontwerp gaan natuurlijk hand in hand. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp van al uw bouwprojecten, meubelen en andere houtproducten. Wij hebben ervaring met allerlei soorten projecten en constructies en kunnen advies geven over houtsoorten, houtbewerking, houtveredeling en meer. We staan open voor uw ideeën. Bent u op zoek naar een speciaal ontwerp of heeft u zelf iets bijzonders in gedachten? Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Het voordeel van samenwerken is dat dit vaak leidt tot nieuwe ideeën. Zo inspireren we elkaar!

Artist Impression ontwerptekeningen

Deze ontwerptekeningen zijn gemaakt door Stephen Versteegh Design. De constructietekeningen worden verzorgd door Itecca.

Of het nu gaat om een veranda, het aanleggen van een vlonder, het bouwen van een dierenverblijf of een complete tuinset, bij Van Feij kunnen wij dit allemaal voor u op maat realiseren. Ook voor een carport of poolhouse kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben ruime ervaring met deze bouwwerken. We bekijken samen de mogelijkheden om te zorgen dat het bouwwerk helemaal naar uw smaak is. Dit kan door een likje verf of door een specifieke houtsoort te gebruiken. Alles is mogelijk: u vraagt, wij realiseren. Is uw interieur aan verandering toe? Laat ons kijken naar de verschillende kamers in uw woning en advies uitbrengen over mogelijke aanpassingen. Een nieuwe vloer geeft het interieur vaak een hele andere look. Hetzelfde geldt voor een nieuw bureau, of een nieuwe keuken. Dit brengt vaak al genoeg sfeer en verandering met zich mee. Ook als u op zoek bent naar binnenmeubels zoals tafels en stoelen, een luie bank, een op maat gemaakt bed en zelfs meubels voor de kinderkamer kunt u bij ons aankloppen. Van Feij levert maatwerk met een authentieke finishing touch. Heeft u het over Van Feij, dan spreekt u over vakmanschap. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en goede service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontmoeten u graag!