Prachtige stalen dakramen

Bij Van Feij kunt u terecht voor stalen dakramen. Deze hebben wij in diverse soorten en maten, voor ieder wat wils. Zo zijn er bijvoorbeeld drieluiken verkrijgbaar, waarbij het dakraam is opgedeeld in drie delen. Hetzelfde geldt voor het raam in twee delen. Er zijn vrij smalle dakramen, maar ook is er keuze uit extra brede of wat hogere dakramen. Ontdek hoeveel extra licht een smal dakraam al kan veroorzaken in uw woning!

Dakramen met een ronde afwerking aan de bovenkant zijn vrij populair in boerderijen. Het moderne raam staat prachtig in bijvoorbeeld rieten daken, het onderbreekt het riet op een subtiele manier. Het stalen materiaal staat qua kleur ook goed bij het riet.
De strakke, vierkante dakramen worden meer gekozen in moderne woningen, om het plaatje compleet te maken. Bent u nog op zoek naar kozijnen, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Natuurlijk maken we deze kozijnen van hout.

De dakramen kunnen tevens door Van Feij geplaatst worden. Dit wordt helemaal voor u uit handen genomen. Het plaatsen van een dakraam is vaak vrij snel gedaan. Ook kunnen wij advies geven over daglicht in uw woning. Ontdek hoe de donkere zolder dankzij een of meerdere dakramen omgetoverd kan worden tot een heerlijke slaapkamer, werkruimte of opbergruimte. Er is zoveel mogelijk met uw zolder, dat het zonde is om geen dakraam te plaatsen! Het is zeker de moeite waard om contact op te nemen om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Moet er meer gebeuren aan uw dak, bent u bijvoorbeeld op zoek naar versteviging in uw dak? Dit kan ook gedaan worden door Van Feij. Wij hebben ervaring met onder andere eiken gebinten die aan het dak bevestigd worden om het dak te verstevigen. U kunt contact opnemen om meer informatie op te vragen over stalen dakramen en verstevigen van het dak.

Bekijk de modellen en prijzen op onze webshop: hethouthuys.nl

Bekijk hier de technische fiches

Technische fiche dakraam PK 60×80

Technische fiche dakraam PR 60×70

Technische fiche dakraam K 40×60

Technische fiche dakraam KKModel KK 40 x 60

Technische fiche dakraam KR 44×60

Technische fiche dakraam KRK 44×60