Sfeervolle vuurhaarden

Genieten bij het knapperige, warme haardvuur: dat is de ideale manier om lekker te ontspannen. Luister naar het knetteren van het vuur en snuif de aroma’s van het buitenleven op. Af en toe gooit u er wat extra hout bij en wakkert het vuurtje weer aan. Samen met goed gezelschap geniet u van lange avonden bij de open haard. Of kruip lekker alleen weg met een goed boek en een glaasje. Even een muziekje opzetten, en het is net vakantie.

Van Feij draagt graag bij aan dit ontspannen gevoel. Wij bieden haarden voor binnen en buiten aan.
Binnenhuis zorgt een haard voor een gezellige sfeer en natuurlijk fijne warmte. Een open haard maakt uw woonkamer helemaal af. Ook is een haard heerlijk om naar te kijken en luisteren. Van Feij biedt diverse mogelijkheden om te zorgen dat de open haard goed past bij uw interieur. We houden rekening met uw wensen.

Zoals u wellicht weet biedt Van Feij ook complete tuinsets aan. Een haard is daarbij de perfecte aanvulling. ’s Avonds is het lekker opwarmen bij de haard, eventueel wat broodjes of zoetigheid roosteren boven het vuur. Dankzij de haard kunt u tot ’s avonds laat buiten blijven zitten. Een mooi voorbeeld van een haard van Van Feij is de haard die in het midden van de tafel gestookt wordt. Het gaat hierbij om een tuintafel met in het midden ruimte voor het vuurtje. Zo kunt u met uw gezelschap rondom het vuur zitten en opwarmen.

Deze tafels zijn erg in trek, omdat het eigenlijk de ideale combinatie is van tafel en haardvuur. Een voordeel van deze haard ten opzichte van een traditionele open haard is dat er aan alle kanten warmte vanaf komt. Bij een traditionele haard kun je alleen aan de voorkant zitten. Op het tafelgedeelte kunnen hapjes en drankjes geplaatst worden. Er is voldoende ruimte om even wat neer te zetten. Neem een kijkje in ons portfolio voor allerlei soorten originele haarden.